Opleidingen 'Bouw'

Als je door onvoorziene omstandigheden jouw deelname aan een opleiding,zowel voor leerlingen als leerkrachten, moet annuleren, kan dit kosteloos tot 3 werkdagen voor de geplande opleidingsdatum (de opleidingsdatum niet inclusief). Annuleer je minder dan 3 werkdagen voor de opleidingsaanvang of ben je onaangekondigd afwezig, dan wordt er een administratieve kost van € 100 aangerekend.


TTT mobiel pakket bekistingsmateriaal

In de bouwsector komen arbeiders dagelijks in contact met bekistingsmateriaal. Dankzij dit project kunnen leraren de vakmannen van morgen alvast voorbereiden op hun toekomstige job.
Via RTC Oost-Vlaanderen kan het vernieuwde en compacte mobiel pakket bekistingsmateriaal van Hünnebeck ontleend worden om aan de slag te gaan op de eigen school.

Alvorens het pakket te kunnen ontlenen dienen leraren de train-the-trainer te volgen. Op die manier leren zij alle technieken om efficiënt en veilig te werken met het pakket.

RTC Oost-Vlaanderen zorgt ervoor dat het materiaal naar uw school gebracht wordt en nadien terug opgehaald. De financiering van het transport wordt betaald door RTC Oost-Vlaanderen.

Startdata:

05/11/2018 : Aalst  meer info  (7 vrije plaatsen)