Opleidingen 'Bouw'

Als je door onvoorziene omstandigheden jouw deelname aan een opleiding,zowel voor leerlingen als leerkrachten, moet annuleren, kan dit kosteloos tot 3 werkdagen voor de geplande opleidingsdatum (de opleidingsdatum niet inclusief). Annuleer je minder dan 3 werkdagen voor de opleidingsaanvang of ben je onaangekondigd afwezig, dan wordt er een administratieve kost van € 100 aangerekend.


2. Plamuurtechnieken met rol-, hand- en spuitplamuren (leerlingen)

Er zijn traditionele en lichtgewicht plamuren, plamuren met verhoogde watervastheid, plamuren met extra hechtkracht, plamuren met extra vulkracht, grove tot zeer fijne plamuren, … Victoir NV heeft een ruim assortiment aan plamuren voor elke ondergrond en elke afwerkinggraad. Tijdens deze opleiding worden de mogelijkheden verkend van diverse handplamuren, rolplamuren en de meest innovatieve spuitplamuren (te spuiten met airless of wormpomp) van Dalapro.

Startdata:

Datum in overleg : Gent (bij Victoir)  meer info  (15 vrije plaatsen)
Datum in overleg : Gent (bij Victoir)  meer info  (15 vrije plaatsen)
06/02/2020 : Gent (bij Victoir)  meer info  (5 vrije plaatsen)

3. TTT Decoratieve schilderstechnieken (leraren)

De schilderswereld evolueert volop. Het huidige aanbod aan verfsoorten wordt constant uitgebreid met aandacht voor duurzaamheid. Ook nieuwe schilderstechnieken doen hun intrede. Deze praktische opleiding van Stoopen & Meeus laat jou kennismaken met minerale afwerkingen en enkele decoratieve basistechnieken ontdekken. Het is de ideale manier om voor het eerst in contact te komen met Crustal®, Roestique en Rifine.

Startdata:

24/01/2020 : Oostakker (bij Edugo)  meer info  (2 vrije plaatsen)