Opleidingen 'Bouw'

Als je door onvoorziene omstandigheden jouw deelname aan een opleiding,zowel voor leerlingen als leerkrachten, moet annuleren, kan dit kosteloos tot 3 werkdagen voor de geplande opleidingsdatum (de opleidingsdatum niet inclusief). Annuleer je minder dan 3 werkdagen voor de opleidingsaanvang of ben je onaangekondigd afwezig, dan wordt er een administratieve kost van € 100 aangerekend.


2. Plamuurtechnieken met rol-, hand- en spuitplamuren (leerlingen)

Er zijn traditionele en lichtgewicht plamuren, plamuren met verhoogde watervastheid, plamuren met extra hechtkracht, plamuren met extra vulkracht, grove tot zeer fijne plamuren, … Victoir NV heeft een ruim assortiment aan plamuren voor elke ondergrond en elke afwerkinggraad. Tijdens deze opleiding worden de mogelijkheden verkend van diverse handplamuren, rolplamuren en de meest innovatieve spuitplamuren (te spuiten met airless of wormpomp) van Dalapro.

Startdata:

Datum in overleg : Gent (bij Victoir)  meer info  (15 vrije plaatsen)
Datum in overleg : Gent (bij Victoir)  meer info  (15 vrije plaatsen)

Workshop STEM-projectoproep

Geef je les in de 3de graad beroepsgericht en technisch onderwijs (bso, buso, dbso en tso) en wil je samen met je leerlingen een relevante uitdaging aanpakken, met bedrijven en ondernemingen? Kom hier alles te weten over deze STEM-projectoproep van RTC! Weet je niet goed hoe aan je projectaanvraag te beginnen of heb je nog vragen over de oproep? Schrijf je dan in voor één van de workshops op woensdag 25 maart of 6 mei 2020. We geven jou een antwoord op al jouw vragen, zodat je na deze sessie een uitgeschreven projectaanvraag in handen hebt!

Startdata:

06/05/2020 : HOGENT - 10u30 tot 12u  meer info  (10 vrije plaatsen)
06/05/2020 : HOGENT - 8u30 tot 10u  meer info  (10 vrije plaatsen)