RTC Netwerkevent op 15/11/2018

We organiseren (naar jaarlijkse traditie) een RTC-netwerkevent. Een thema op het snijpuntonderwijs-arbeidsmarkt staat er centraal. Het netwerkmoment draagt bij tot de creatie van een platform waarbinnen onderwijsinstellingen en bedrijven kennis en ervaring kunnen uitwisselen.
U ontmoet zeker mensen die voor u interessant zijn. Zo danken we u voor uw betrokkenheid bij onze opdracht.

Tom Van Acker en Yves Demaertelaere schreven een opvolger voor hun eerste succesvolle boek 'scholen slim organiseren'.  Yves Demaertelaere schetst ons de in het boek gebrachte inzichten over samenwerking over de scholen heen.

Op grote schaal scholen slim organiseren Anders veranderen met goesting

Schaalvergroting is een hot item, ook in het onderwijs. De afgelopen jaren zijn er grote schoolorganisaties ontstaan die een ruimer studieaanbod en een bredere centrale ondersteuning hebben. Deze ontwikkeling brengt professionalisering met zich mee, maar roept ook vragen op. Zullen scholen wel snel genoeg kunnen inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen? En zullen leerkrachten en leerlingen er zich thuis voelen?

Op grote schaal scholen slim organiseren stuurt al wie bij onderwijs en non-profit betrokken is in de richting van verandering. Ver weg van bureaucratie en logge structuren inspireert het om alle betrokkenen met plezier te laten samenwerken. Aan de hand van concrete stappen vertelt het boek hoe, via slimme teams en een nieuwe rol voor leidinggevenden, de kernopdrachten van organisaties worden versterkt. Voor iedereen die een nieuwe weg in wil slaan, is dit boek de ideale inspiratiebron.

Programma:

  • 17u00: onthaal met koffie
  • 17u30: verwelkoming + spreker
  • 18u30: feedback vanuit de zaal
  • 18u45: hapje en drankje

Praktisch en inschrijven:

  • OPGELET de locatie werd gewijzigd naar De Punt te Gentbrugge. Bedrijvencentrum De Punt | Kerkstraat 108, 9050 Gent
  • De aanwezigen krijgen een exemplaar van het boek mee naar huis!
  • Inschrijven is verplicht en kan via onderstaand formulier:
Voornaam:   
Naam:   
Functie:   
Organisatie:   
E-mail:   
Ik neem deel aan de receptie: 
 
   ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord. *