Menu

Op 26 en 27 september organiseert Mondiale, in samenwerking met VDAB, een opendeurmoment voor scholieren en hun leerkrachten. Tijdens dit moment krijgen ze inzicht over de wereld van de industrie. VDAB stelt daarnaast hun mobiele opleidingscontainer voor waar de leerlingen allerlei informatie kunnen inwinnen over de vele opleidingsmogelijkheden.

Door het bezoekmoment zijn er ook diverse workshops die de leerlingen volgen. Zo is er workshop van Siemens, kunnen de leerlingen gebruik maken van VR-toepassingen bij RTC Oost-Vlaanderen,... kortom er is voor elk wat wils en zo krijgen de leerlingen een helder en duidelijk beeld van de industriƫle sector.

Mondiale geeft hen daarnaast ook een rondleiding in de verschillende ateliers. De leerlingen krijgen zo een zicht op de verschillende machines die Mondiale verkoopt, en ze kunnen zelf ook eens proberen hoe het voelt om te werken op de nieuwste metaalmachines. 

Interesse om deel te nemen aan dit opendeurmoment? Schrijf je hieronder dan in voor deze opendeurdag! Inschrijven kan tot 20/09

 

Schrijf je school in

 


Meer interessante artikels

© 2024 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen