Menu

Luchtdichting

Voor leerlingen

Alle data volzet

  • Op de aanvragende school
  • 9.00 - 12.00 OF 13.00 - 16.00 uur
Toon alle data

Wat leer je er?

De opleider van SIGA geeft een praktijkgerichte opleiding rond hoe producten te verwerken in een systeem voor lucht- en winddichtheid zonder schadelijke stoffen. Daarbij kunnen diverse thema's aan bod komen zoals dakopbouw, isolatie, houtskeletwanden, ... Elk thema wordt kort theoretisch verduidelijkt d.m.v. een powerpoint-presentatie. Daarna volgt meteen een praktische oefening op modellen waarbij de bouwdetails en de SIGA-oplossingen worden toegepast. 

Kortom, een leuke mix van theorie en praktijk met doel om te begrijpen waarom lucht- en winddichtheid belangrijk is en om te ervaren dat dit op een zeer snelle en efficiĆ«nte manier kan uitgevoerd worden. 

Praktisch

  • De opleider voorziet de nodige materialen tijdens de opleiding.
  • Afhankelijk van de gekozen thema's, duurt de opleiding max. 3u. De datum en het begin- en einduur worden in onderling overleg bepaald met de opleider. Geef jullie voorkeuren voor bepaalde weekdagen en uren door bij de inschrijving.
  • Na de opleiding krijgt de leraar gratis materiaal rond luchtdichting en winddichtheid waarmee de leerlingen verder kunnen werken in de klas. 

Startdata


Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.

09 267 73 91

© 2022 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen