Menu

Solid surfaces

Voor leerlingen

Alle data volzet

  • Engels Surfaces, Antwerpen OF op de aanvragende school
  • 9.00 - 16.00 uur
Toon alle data

Wat leer je er?

Tijdens deze opleiding laat Engels Surfaces de leerlingen kennis met solid surface materialen in interieur en meubelindustrie, keukens, badkamer, …

Na een theoretische uiteenzettingen over het ontstaan van solid surface materialen, de eigenschappen en mogelijkheden ervan (+/- 1u15 uur), maken de leerlingen een werkstuk in solid surface. Technieken zoals frezen, opschuren, verzagen, verlijmen, reparaties uitvoeren komen aan bod. Wanneer de opleiding doorgaat bij het bedrijf zelf, komt ook de techniek van het thermoformeren aan bod en kunnen de leerlingen deze zelf uitvoeren.

Praktisch

  • Op het einde van de sessie krijgen de leerlingen stalen en een getuigschrift.
  • De opleiding kan doorgaan in het bedrijf zelf; Paardenmarkt 83 in Antwerpen (15 minuten stappen van Antwerpen Centraal) of op de school zelf. Geef bij je inschrijving aan welke locatie je verkiest.
  • Max. 9 leerlingen wanneer de opleiding in het bedrijf doorgaat, max. 15 leerlingen wanneer de opleiding op de school doorgaat.
  • De opleiding duurt van 9.00 - 16.00 uur. De datum wordt in onderling overleg bepaald met de opleider. Geef jullie voorkeuren voor bepaalde weekdagen door bij de inschrijving.
  • De leerlingen moeten werkkleding en aangepaste schoenen voorzien. Wanneer de opleiding in het bedrijf doorgaat, wordt lunch voorzien.

 

Startdata


Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.

09 267 73 91

© 2022 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen