Menu

TTT Doorloophuisje

Voor leerkrachten

Alle data volzet

Toon alle data

Wat leer je er?

In dit didactisch didactische demomodel dat ontwikkeld werd door Eurabo, komen de grondslagen van energiezuinige houtskeletbouw en de technische specificaties van bio-ecologische isolatiematerialen aan bod. 

Praktisch

De scholen krijgen al het nodige materiaal om het doorloophuisje te monteren op de school zelf. Er wordt een handleiding voorzien die stap voor stap de opbouw van het doorloophuisje illustreert a.d.h.v. een 3D-model.

  • Dit traject bestaat uit een korte online webinar (donderdag 13/10/2022) waarbij je als leraar kan aftoetsen of het doorloophuisje voldoet aan jouw verwachtingen. Ook de praktische zaken zoals het plaatsen van de bestelling worden daar toegelicht.
  • Nadien zal er een fysieke lerarenopleiding (donderdag 17/11/2022) doorgaan waarbij het volledige traject van het doorloophuisje wordt toegelicht van ontwerp tot balkbewerking. Hierbij kom je zowel in contact met de software voor stabiliteitsberekening van eenvoudige roosteringen (Steico X-press), uittekenen van 3D-modellen (Sema) alsook met CNC-aansturing (Cambium). Ook wordt het balkbewerkingscentrum Hundegger Robot Drive voor zaag-, print- en freeswerk gedemonstreerd. Eurabo hanteert deze dagelijks voor zijn houtskeletbouw opdrachten.
  • Er zal ook nog een vrijblijvende online webinar (donderdag 27/10/2022) worden voorzien over de software die Eurabo hanteert voor balkbewerkingen i.s.m. Sema. Hier vind je alle info.

Na de fysieke lerarenopleiding op donderdag 17/11/2022 kan je de bestelling plaatsen tot dinsdag 22/11/2022. Het pakket kost €290. Daarbij kan er ook aangeduid worden waar je het pakket wil ophalen (Gent of Ronse). Indien het gaan om een school buiten provincie Oost-Vlaanderen zal bekeken worden waar dit pakket kan worden opgehaald.

Startdata


Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.

09 267 73 91

© 2023 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen