Menu

TTT ecologische verven

Voor leerkrachten

Alle data volzet

  • Tintelijn, Gent
  • 13.30 - 16.00 uur
Toon alle data

Wat leer je er?

Deze train-the-trainer wordt gegeven door Tintelijn, dé specialist op vlak van natuurverf en ecologische afwerkingsproducten. De opleider, Jan Van de Gracht, is stichter van het Gentse schildersbedrijf Tintelijn en lesgever binnen het postgraduaat circulair bouwen. Zijn expertise ligt vooral binnen ecologische binnenafwerking en het gebruik van duurzame materialen zoals natuurverven, linoleum, kalk, leemverf, ... 

Tijdens deze opleiding wordt eerst ingegaan op de start van Tintelijn en hoe ze zijn geevolueerd tot het bedrijf van vandaag. Daarna wordt er dieper ingegaan op natuurverven en hun verhouding ten opzichte van klassieke verven qua samenstelling, toepassing, ... De opleider voorziet veel ruimte om in te gaan op vragen van de leraren. Het laatste uur wordt er een rondleiding in het bedrijf gegeven. 

Mocht je reeds vragen hebben over dit onderwerp, breng ze zeker mee naar deze train-the-trainer en grijp jouw kans om alles te weten te komen over ecologische verven!

Praktisch

  • De opleiding gaat door bij Tintelijn, Adolf Baeyensstraat 216, 9040 Gent (dit ligt NIET binnen de Gentse LEZ-zone), op 15 wandelen van station Gent Dampoort.
  • Er is een beperkte parkeergelegenheid bij Tintelijn. Er kan gratis geparkeerd worden in de nabijgelegen Johannes Hartmannlaan en de Sint-Baafskouterstraat (opletten voor enkel bewonerszones).

Startdata


Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.

09 267 73 91

© 2022 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen