Menu

Netwerkmoment STEM-ambassadeurs

Voor leerkrachten

Alle data volzet

  • Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gent
  • Vrijdag 27/01/2023
  • 9:30 - 13:45 uur incl. broodjeslunch (onthaal start vanaf 9:00)
Toon alle data

Op vrijdag 27 januari 2023 organiseren we een netwerkmoment voor alle STEM-projecten. Tijdens enkele korte sessies inspireren we jullie met concrete voorbeelden waarmee je onmiddellijk aan de slag kan! Tijdens deze sessies is er ook tijd voor jouw vragen en maak je kennis met de andere STEM-projecten, hoe zij aan de slag zijn gegaan, met welke uitdagingen zij te maken krijgen, ...

Enkele sessies die aan bod komen zijn;

  • Tijdens jouw STEM-project reken je op de steun van ondernemingen, maar hoe overtuig je hen om samen te werken? En hoe pak je uit met je STEM-project zodat ook de buitenwereld overtuigd geraakt van STEM? Communicatiegoeroe Bavo van De Scriptory laat je kennismaken met concrete communicatie gericht op een win-win-win voor de school, de leerling en het bedrijf. Heb je vragen of wil je zelf een goed voorbeeld delen, laat van je horen!
  • STEM, what’s in a name … en daarvoor ben je aan het juiste adres bij Stijn van iSTEM. Hij deelt inspirerende voorbeelden en tips en tricks over hoe je jouw project nog STEM’iger kan maken! Ook voor inhoudelijke of technische vragen kan je bij hem terecht of bij jouw collega-leraren. De ideale manier om elkaars STEM-project beter te leren kennen!

Startdata


Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.

09 267 73 91

© 2023 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen