Menu

Netwerkmoment STEM-ambassadeurs

Voor leerkrachten

Alle data volzet

  • Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gent
  • Woensdagvoormiddag 23/02/2022
  • 9.00 - 12.30 uur incl. broodjeslunch (onthaal start vanaf 8.45)
Toon alle data

Op woensdagvoormiddag 23 februari 2022 organiseren we een netwerkmoment voor alle STEM-projecten. Tijdens enkele korte sessies inspireren we jullie met concrete voorbeelden waarmee je onmiddellijk aan de slag kan! Tijdens deze sessies is er ook tijd voor jouw vragen en maak je kennis met de andere STEM-projecten .

Volgende sessies komen aan bod; 

  • Met de steun van ondernemingen wordt jouw STEM-project een topper! Maar hoe klop je aan bij ondernemingen waar je nog geen connecties hebt? Hoe overtuig je hen om samen te werken aan jouw STEM-project? Communicatiegoeroe Bavo van De Scriptory laat je kennismaken met concrete communicatie gericht op een win-win-win voor de school, de leerling en het bedrijf. Heb je vragen of wil je zelf een goed voorbeeld delen, laat van je horen!
  • STEM, what’s in a name … en daarvoor ben je aan het juiste adres bij Stijn van iSTEM. Hij deelt inspirerende voorbeelden en tips en tricks over hoe je jouw project nog STEM’iger kan maken! Ook voor inhoudelijke of technische vragen kan je bij hem terecht of bij jouw collega-leraren. De ideale manier om elkaars STEM-project beter te leren kennen!
  • Binnenkort komt een cameraploeg jouw STEM-project filmen op school! In het filmpje, dat jullie nadien krijgen, zal te zien zijn hoe technisch geschoolde jongens en meisjes door jouw STEM-project het verschil maken en échte STEM-helden zijn. Maar hoe bereid je jezelf, jouw leerlingen en de onderneming voor op deze draaidag? Regisseur Job van Studio Bonobo, heeft een antwoord klaar op al jouw vragen.
  • Binnenkort krijg je professionele foto’s en een hippe video van jouw STEM-project. Ideaal om jouw school, afdeling en leerlingen in de kijker te zetten! Maar hoe doe je dat precies? In deze sessie gaat communicatietrainer Kristof van I Like Media in op hoe je je STEM-project bekend kan maken op verschillende online kanalen. Ook in deze sessie is er tijd voor vragen en ervaringen!

Startdata


Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.

09 267 73 91

© 2022 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen