Onder begeleiding van Jasmien van Café Gusta leren leerlingen enkele barista technieken en handelingen. Er zal eerst een theoretische uitleg worden gegeven over koffie en daarna wordt er aan de slag gegaan met de espressomachine.
Daarbij zal er opnieuw worden kennisgemaakt met koffie, zullen geuren en smaken verkend worden en zal er ingegaan worden op de espresso techniek en het correct opschuimen van melk.
Leerlingen uit de derde graad Horeca en Voeding. Deze opleiding is interessant voor o.a. de studierichtingen Horeca, Grootkeuken en Catering, Restaurant en Keuken, Barman.
De workshops gaan telkens door in het tweede semester:
Dinsdag 28 januari
Donderdag 30 januari
Maandag 3 Februari
Dinsdag 4 Februari
Donderdag 6 Februari
Dinsdag 11 Februari
Schrijf je in door onderaan op inschrijven te klikken.
Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.
09 267 73 91