Menu

Zin om samen te werken?

Ontdek de voordelen van samenwerken met onderwijs

Door samen te werken met scholen bij jou in de buurt vergroot je jouw betrokkenheid en verbeter je het bedrijfsimago. Het is een unieke kans om mogelijk toekomstige stagiairs of werknemers te enthousiasmeren voor jouw onderneming en je vergroot jouw zichtbaarheid als toekomstige werkgever.

Lees hier onze folder voor ondernemingen

RTC Oost-Vlaanderen helpt jou om in contact te komen met technische scholen uit jouw buurt.

We bieden je info en tips over hoe je een samenwerking succesvol kan opstarten. Weten hoe je jongeren kan aanspreken is uitermate belangrijk. Onze noorderburen hebben een heel interessant model: het B├Ęta&TechMentality-model ontwikkeld waaruit je inspiratie kan halen om jongeren op een goede manier aan te spreken.

Spreek jongeren aan op basis van hun leefwereld. Waar staan zij in hun leven? Schoolkeuze, beroepskeuze... Probeer helder uit te leggen wat je doet. Leg uit welke profielen er bij jou in de onderneming werken. Welke nascholing is er mogelijk, kan je doorgroeien in jouw onderneming? Leg uit welke functie je kan uitoefenen met een secundair diploma en welke met een hoger diploma.

Getuigenissen

Lees zeker ook de getuigenissen van ondernemers die jou voorgingen. Ontdek waarom zij samenwerken met onderwijs verrijkend vinden.

Ook zin om met ons samen te werken?

Wil je meer weten over RTC Oost-Vlaanderen en de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

© 2023 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen