Menu

VDAB en RTC bieden scholen opleidings-infrastructuur

“VDAB en RTC bieden samen unieke meerwaarde voor scholen”

RTC Oost-Vlaanderen werkt intens samen met VDAB. Dat dat op wieltjes loopt, danken we voor een groot stuk aan Ann De Troch van de Dienst Functionele Ondersteuning van VDAB. “Ik ken het reilen en zeilen binnen VDAB goed en heb veel contacten met bedrijven en sectoren. Dat is nuttig als verbindingspersoon met RTC,” vertelt Ann.

“RTC stelt zich neutraal op. Dat maakt het een gewaardeerde partner voor scholen, organisaties en bedrijven uit alle sectoren.”

Met gebundelde krachten en centen

“Net als VDAB gaat RTC Oost-Vlaanderen voluit voor klantvriendelijke service aan de scholen. Dat maakt ook dat we zo vlot kunnen samenwerken om de ‘10-dagen’ te organiseren. Tijdens zo’n tiendaagse periode maken scholen gebruik van de opleidingsinfrastructuur van VDAB. En dat voor uiteenlopende sectoren, zoals infrastructuur, transport en logistiek, industrie of bouw & hout.

Hier bieden VDAB en RTC samen een unieke meerwaarde aan de scholen. Door de krachten én de centen te bundelen vergroten we onze impact. Dat RTC Oost-Vlaanderen op alle mogelijke fronten naar dit soort samenwerkingen zoekt, is zijn grote sterkte.”

Neutraal tussen scholen, organisaties en bedrijven

“Het RTC-team zorgt ervoor dat iedereen aan boord is: scholen, middenveld en bedrijven uit alle mogelijke sectoren. De medewerkers stellen zich heel neutraal en no-nonsense op, en ze staan voor open communicatie. Die pragmatische attitude maakt van RTC een gewaardeerde partner voor vele partijen.”

© 2023 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen