Menu

Contact

RTC Oost-Vlaanderen
info@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 91

Charles de Kerchovelaan 189, 9000 Gent


Emmanuel Depoortere
Emmanuel Depoortere
Directeur

emmanuel@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 93

Emmanuel is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking (bestuur, financieel en personeel) van de vzw en de uitvoering van het beleid van RTC Oost-Vlaanderen.
In tweede instantie is hij de link naar de RTC-werking Vlaanderenbreed: departement onderwijs & vorming, het directieoverleg RTC's en de Vlaamse Stuurgroep RTC.

Henny Thienpondt
Henny Thienpondt
Consulente

yelva@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 91

Henny ondersteunt in het financiële luik van de vzw en de RTC-acties. Ze volgt het provinciegrensoverschrijdend aanbod op waarbij scholen kunnen deelnemen aan het aanbod van een ander RTC. Tenslotte staat Henny in voor de ondersteuning van het aanbod van de VDAB 10-dagen.

Liza Stormens
Liza Stormens
Consulente

liza@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 94

Liza is verantwoordelijk voor de acties binnen het vakgebied mechanica en het project 'Techniekfestival'. Liza is het aanspreekpunt voor XR, volgt het Interreg-project 'Energiek Onderwijs' op en de VDAB 10-dagen. Tenslotte legt ze zich toe op de communicatie: het drukwerk, de website, de e-nieuwsbrief en de sociale media. 

Relinde Theunynck
Relinde Theunynck
Consulente

relinde@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 92

Relinde is het aanspreekpunt voor het project Digitale School. Ze volgt werkplekleren / duaal leren op en is verantwoordelijk voor de acties binnen het vakgebied chemie - biotechnologie. Tenslotte staat ze in voor het uittekenen van de IT-afspraken intern bij RTC.  
 

Valérie Schaumont
Valérie Schaumont
Consulente

valerie@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 95

Valérie volgt binnen RTC het luik werkplekleren / duaal leren op. Daarnaast kan je bij haar ook terecht voor acties binnen de vakgebieden handel, logistiek en personenzorg.

Geraldine Heyerick
Geraldine Heyerick
Consulente

geraldine@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 96

Geraldine is verantwoordelijk voor de acties binnen de vakgebieden elektriciteit, koeling & warmte, land- en tuinbouw en auto. Samen met collega's Relinde en Amelie volgt ze de STEM-projecten op.

Amelie De Bock
Amelie De Bock
Consulente

amelie@rtcoostvlaanderen.be
09 267 73 89

Amelie is verantwoordelijk voor de acties binnen de vakgebieden hout, bouw, schilderen & decoratie en voeding. Samen met collega's Relinde en Geraldine volgt ze de STEM-projecten op.

 

Contacteer ons:

Nieuwe werkplek!

Charles de Kerchovelaan 189 in Gent

Het nieuwe provinciehuis is vlot bereikbaar met:

 • De fiets: er is een ruime fietsenstalling. Je rijdt de fietsenstalling binnen via de Charles de Kerchovelaan.
 • Het openbaar vervoer: 
  • Station Gent-Sint-Pieters (15 minuten wandelen). Plan jouw treinrit op de website van de NMBS.
  • De dichtstbijzijnde bushaltes (6 minuten wandelen) zijn Gent Heuvelpoort en Gent Sint-Pietersplein. Plan je route via de website van De Lijn.
 • De wagen: de ondergrondse, betalende parking (inrit via Eekhout) is enkel toegankelijk voor bezoekers van het provinciehuis (1 EUR per uur). 
  • Je kan de parking inrijden na het nemen van een ticket of je kan vooraf een parkeerplaats reserveren (binnenkort mogelijk).
  • Houd rekening met de lage-emissiezone.
© 2024 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen