Chemie & biotechnologie springlevend in de klas

Chemie & biotechnologie springlevend in de klas

Op 18 september volgden leraren een inspirerende workshop rond destillatie en brouwerij.

’s Ochtends toonde Karen Vlaemynck hoe scheidingstechnieken uit de chemische sector helder en bruikbaar in de klas te brengen. In de namiddag liet Dana Vanderputten leraren proeven van brouwerij en fermentatie, inclusief tips voor eigen brouwprojecten met leerlingen. Het resultaat? Enthousiasme, frisse ideeën en meer goesting om theorie tastbaar te maken. Dank aan HOGENT, Alimento Group en Co-valent voor de steun!

   

Aanbevolen voor jou

Cookies op deze website

Deze website maakt gebruik van cookies om goed te functioneren. Als je wilt aanpassen welke cookies we mogen gebruiken, kan je jouw cookie-instellingen wijzigen. Meer informatie is beschikbaar in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen

Strikt noodzakelijk 0 cookies

Je ontvangt strikt noodzakelijke cookies, omdat ze nodig zijn voor het juist functioneren van deze website. Deze cookies kun je niet uitschakelen.

Geen cookies gevonden

Voorkeuren 0 cookies

Deze website slaat jouw voorkeuren op zodat deze bij een volgend bezoek kunnen worden toegepast.

Geen cookies gevonden

Analyse 0 cookies

Deze website analyseert het gebruik ervan, zodat we functionaliteit daarop kunnen aanpassen en verbeteren. De gegevens zijn anoniem.

Geen cookies gevonden

Tracking 0 cookies

Deze website analyseert je bezoek om de inhoud beter op jouw behoeften af te stemmen.

Geen cookies gevonden

Extern 0 cookies

Deze website maakt gebruik van externe functionaliteit, zoals Social Media deelmogelijkheden.

Geen cookies gevonden