Menu

Indumation.be 2022

Wegens verplaatsing van de beurs Indumation naar 18, 19 en 20 mei zal ook de Indumation Learning Tour naar deze nieuwe data verschoven worden.

De 6e editie van Indumation.be is een niet te missen technologie-event

Agoria Industrial Automation, de producenten en leveranciers van industriële automatisatie in België, stuurt je tijdens de 6de editie van INDUMATION in 2022 opnieuw op een industriële automatisering ontdekkingstocht met de INDUMATION LEARNING TOUR 2022, een educatieve ontdekkingsreis voor leerlingen uit het  TSO, BSO en ASO.

Van 18 tot en met 20 mei 2022 vindt INDUMATION.be 2022 plaats met een jaartje vertraging na een turbulente periode, de technologiebeurs voor Industriële Automatisering in de factory, process & infrastructure. Deze 6de editie zal schitteren met nieuwe ontwikkelingen in de industriële automatisatie, dus the place-to-be voor alle technici. Tijdens de beurs laten Agoria en zijn leden leerlingen hands-on kennismaken met state-of-the-art productietechnologie die vandaag in de industrie gebruikt wordt. Dit initiatief kadert ook volledig in het BE THE CHANCE concept van Agoria, waar we jongeren inspireren en initiëren in de technologische wereld.

Learning Tour voor jouw leerlingen

Agoria organiseert ter gelegenheid van deze beurs voor de vierde keer deze educatieve ontdekkingstocht voor technische laatstejaarsleerlingen uit tso, bso en aso.

Praktisch

  • Locatie: Xpo Kortrijk hallen
  • Tijdstip: woensdag 18 mei 2022 of vrijdag 20 mei 2022
  • Aanwezigheid op de beurs is vereist van 10u tot 16u.
  • De dag waarop u aanwezig dient te zijn zal door Agoria bevestigd worden aan de begeleider.
  • Inschrijvingen gebeuren via Agoria.

Meer interessante artikels

© 2024 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen