Menu

EPDM voor platte daken

Voor leerlingen

Nog 1 beschikbare data

Toon alle data

Platte daken kennen een toenemende populariteit bij het ontwerp van nieuwe gebouwen. De daken krijgen meer en meer een bijkomende functionaliteit dan enkel waterdichting; denk maar aan de installatie van zonnepanelen en groendaken, het gebruik van het plat dak als terras of technische verdieping. Dit zorgt dat het ontwerp van daken meer dan ooit extra eisen met zich meebrengt en aandacht vraagt.

De vraag naar het gebruik van duurzame materialen hierbij heeft geleid tot een toenemende vraag van duurzame EPDM-dakbedekkingssystemen. Hierbij is een correcte installatie tevens van belang om te kunnen spreken van een kwaliteitsvol dak. Het plaatsen van EPDM-membranen en de afdichting van dakdetails met EPDM-toebehoren biedt tal van mogelijkheden en voordelen.

In deze opleiding i.s.m. Firestone focussen we op het ontwerp van platte daken (incl. groendaken), waarbij de verschillende bouwlagen aan bod komen, en leren we de specifieke uitvoeringsprincipes van EPDM-dakbedekkingssystemen. Een up-to-date platdakcursus!

Startdata


Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Hulp nodig bij jouw inschrijving?

Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.

09 267 73 91

© 2022 RTC Oost-Vlaanderen
Provincie Oost-Vlaanderen Onderwijs Vlaanderen Provincie Oost-Vlaanderen