Er is veel te doen over eiwitten in voeding tegenwoordig. Eiwitten hebben heel wat nutritionele maar ook functionele eigenschappen in onze voedingsmiddelen.
Welke zijn de vele bronnen van eiwitten in onze voeding? En kunnen we dierlijke eiwitten zomaar vervangen door plantaardige?
Plantaardige eiwitbronnen ondergaan vaak heel wat bewerkingen om tot de producten te komen die we in de winkelrekken vinden. Maar wat met bewerkt en ultrabewerkt voedsel, waarover gaat het en wat is de mogelijke link met onze gezondheid? Is sportvoeding noodzakelijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen? En wat met dieetvoeding?
Tijdens deze studiedag, gegeven door onderzoeker Geertrui Vlaemynck van het ILVO, krijg je meer inzicht in de werking van eiwitten en een antwoord op deze vragen. De bedoeling is ook om dit alles toe te lichten via praktische voorbeelden en toepassingen met eiwitten.
Aarzel dan niet om ons te contacteren!
We helpen jou graag verder.
09 267 73 91